Intrebari si raspunsuri legate de subtitrarea filmelor

24hdianuarie 17, 2019Views 118

In acest post vom discuta despre Intrebari si raspunsuri legate de probleme cu subtitrarea filmelor  de pe 24HD.Ro!

Tot continutul de filme hd online contine subtitrari , noi nu postam filme/clipuri fara titrari ,subtitrarile nu sunt incarcate pe 24hd ele se afla pe serverele openload , acestea sunt preluate de pe site-uri de nisa gen regielive , titrari.ro etc.. , haideti sa discutam impreuna cum putem rezolva eventualele probleme legate de subtitrare .

Daca accesati un film si observati ca acesta nu are subtitrare inainte de a trimite un report va rugam sa efectuati urmatorii pasi :

1 ) Verificam daca subtitrarea este activata

2) In ultimul timp openload,videomail,rapidvideo etc … blochiaza redarea subtitrarii  daca utilizatorul are instalat in browser o extensie de tip adblock !

Aceasta masura a fost luata din cazua faptului ca reclamele lor nu mai rulau iar costul lor de mentenanta nu era acoperit , pentru a putea viziona filmul cu subtitrare va recomandam sa dezactivati functia de adblock pentru 24HD.Ro , dupa cum am discutat si in postul : Bine ai venit pe 24HD.Ro site-ul nostru nu ruleaza absolut nici o reclama propie  , singurele reclame find cele de tip short video 5-25 secunde de la furnizorul de streaming openload.

Nou Tutorial VIDEO

Daca ati efectuat acesti pasi insa subtitrarea nu functioneaza va rugam sa lasati un comentariu la aceasta postare !

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website