Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Cancel
10 seconds loading...
HD
Epoca de gheață

Epoca de gheață HD Online Subtitrat

Mar. 10, 2002 81 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Trailer film

Imagini

Director

Chris Wedge
Director

Actori

Ray Romano isManny (voice)
Manny (voice)
John Leguizamo isSid (voice)
Sid (voice)
Denis Leary isDiego (voice)
Diego (voice)
Goran Visnjic isSoto (voice)
Soto (voice)
Jack Black isZeke (voice)
Zeke (voice)
Stephen Root isRhino / Start (voice)
Rhino / Start (voice)
Diedrich Bader isSaber-Toothed Tiger (voice)
Saber-Toothed Tiger (voice)
Alan Tudyk isLenny / Oscar / Dab (voice)
Lenny / Oscar / Dab (voice)
Lorri Bagley isJennifer (voice)
Jennifer (voice)

Acum 20 000 de ani, Pãmântul era o planetã plinã de amenintãri. Una dintre acestea era începerea Epocii de Gheatã. Pentru a se pune la adãpost de înghet, animalele care populau Pãmântul la acea vreme încep sã migreze spre sud. Exceptie fac un mamut pe nume Manfred, obisnuit sã facã totul în maniera sa personalã si un lenes pe nume Sid, obisnuit sã nu facã niciodatã nimic.

Din momentul în care Sid îl autoproclamã pe Manfred „protectorul” sãu, mamutul face tot posibilul pentru a se descotorosi de nedorita povarã. Încercãrile sale dau însã gres si Manny este cooptat de Sid în actiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a-i fi redat familiei sale. Lor li se alãturã Diego, un tigru viclean care vede în bebelus un ospãt delicios.

În vreme ce Sid, Manny si Diego îsi croiesc drum prin peisajul acoperit de gheatã, o altã creaturã – o veveritã pe nume Scrat – încearcã din rãsputeri sã-si îndeplineascã misiunea vietii sale – aceea de a îngropa o ghindã care declanseazã o serie de evenimente dezastruoase.

Manny, Sid, Diego si Roshan pornesc într-o aventurã plinã de peripetii. Ei scapã ca prin minune din avalanse, se luptã pentru hranã cu un cârd de dronti, trec printr-un labirint de tuneluri de gheatã si traverseazã lacuri de lavã vulcanicã pe poduri de gheatã. Cât despre Scrat… probabil cã si acum aleargã dupã pretioasa sa ghindã.

Twentieth Century Fox Animation prezintã filmul de animatie Ice Age / Epoca de gheatã, în regia lui Chris Wedge. Producãtor este Lori Forte, iar producãtor executiv Christopher Meledandri. Scenariul este realizat de Michael J. Wilson, Michael Berg si Peter Ackerman, dupã un subiect de Michael J. Wilson. Co-regizor este Carlos Saldanha, iar scenograf Brian P. McEntee. Montajul este semnat de John Carnochan, iar muzica de David Newman.

Vocile personajelor sunt interpretate de Ray Romano (Manny), John Leguizzamo (Sid), Denis Leary (Diego), Goran Visnjic (Soto) si Jack Black (Zeke).

SubtitrareSubtitrat in Romana
Titlu in romanaIce Age
TMDb Rating7.2 5396 votes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website