Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Cancel
10 seconds loading...
Thor Online Subtitrat

Thor HD Online Subtitrat

Apr. 21, 2011 (USA)115 Min.PG-13
Your rating: 0
8 1 vote

Trailer film

Imagini

Director

Actori

Chris Hemsworth isThor Odinson
Thor Odinson
Natalie Portman isJane Foster
Jane Foster
Idris Elba isHeimdall
Heimdall
Clark Gregg isAgent Phil Coulson
Agent Phil Coulson
Kat Dennings isDarcy Lewis
Darcy Lewis

Film Thor HD Online Subtitrat de genul Aventuri cu regizorul Kenneth Branagh lansat in anul 2011

Paramount Pictures și Marvel Entertainment prezintă THOR, cel mai tînăr supererou din panteonul de supereroi care au inspirat generații de iubitori ai genului. (Film Thor Online Subtitrat)

Aventura epopeică a lui THOR ne poartă prin Universul Marvel de pe Pămîntul zilelor noastre, pe tărîmul mistic din Asgard. În centrul poveștii stă Atotputernicul Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război. Thor e surghiunit de tatăl său pe Pămînt, fiind forțat să trăiască printre oameni. Cînd cel mai primejdios dușman din lumea lui Thor își trimite pe Pămînt forțele întunecate pentru a-l invada, Thor învață ce înseamnă să fii un erou adevărat.(Film Thor Online Subtitrat HD)

THOR este povestea călătoriei mitice a unui erou: din prințul rebel care consideră că s-a născut pentru a moșteni tronul tatălui său, la un supererou care învață că trebuie să-și cîștige dreptul de a conduce.

Testimonial:Spunem de la început că ne-a plăcut Thor. Spunem tot de la început că primul Iron Man ne-a plăcut mai mult, dar asta doar pentru că preferăm inventatorii geniali unor zei ai tunetului care dau cu ciocanul în stânga şi-n dreapta. Oricum, Kenneth Branagh reuşeşte o mulţime de lucruri pentru a transforma Thor într-un film cât se poate de agreabil, care arată excelent pe ecranul IMAX (deşi 3D-ul nu e cine ştie ce Thor Online Subtitrat HD) şi care o să te ţină în priză de la început până la sfârşit. Cine este Thor? Prima parte a filmului zăboveşte destul ca să-ţi descrie personajul: fiu al lui Odin (Anthony Hopkins, la fel de bun ca de obicei), liderul Asgardului, unul dintre cele nouă regate, Thor este departe de înţelepciunea părintelui său, mai degrabă un păstrător al păcii decât un cuceritor. Entuziasmul tineresc al lui Thor, viitorul rege, nu este pe placul lui Odin, dar chiar şi aşa Thor este preferat lui Loki (Tom Hiddlestone, excelent), diplomatul său frate. Iată, deja avem un triunghi cât se poate de shakespearean, cu ambiţii şi lupte pentru putere, intrigi şi trădări, iar dacă stai să asculţi cum se pronunţă replicile din Asgard, asemănările cu teatrul shakespearean (parte importantă a carierei lui Branagh) este evidentă. Bineînţeles, aşa cum ştii din sinopsisul filmului, Thor ajunge să fie izgonit pe Terra (o destinaţie nepopulară în Asgard, se pare Thor Online Subtitrat HD), cu puterile-i zeieşti luate şi ciocanul(-bumerang) Mjolnir inaccesibil. Privat de însuşirile care-l transformă în zeu, Thor are timp să comunice cu cercetătoarea Jane Foster (Natalie Portman), preocupată să afle mai multe despre aşa-zisele găuri de vierme ce permit deplasări instantanee la distanţe imposibil de măsurat. Mai trebuie doar să precizăm că Thor ajunge pe Terra pe o astfel de cale şi gata, avem toate scopurile puse pe tavă: Thor îşi vrea puterile şi tronul înapoi, Jane vrea să afle cum a ajuns Thor pe Pământ, Loki vrea şi el tronul Asgardului şi tot aşa Thor Online Subtitrat HD.

SubtitrareSubtitrat in Romana
Titlu in romanaThor
IMDb Rating7.0 650,993 votes
TMDb Rating6.7 11161 votes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website