Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Cancel
10 seconds loading...
Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui Online Subtitrat

Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui HD Online Subtitrat

Ochiul inamicului se mișcăDec. 01, 2003 (New Zealand, USA)252 Min.PG-13
Your rating: 0
9 1 vote

Trailer film

Imagini

Director

Actori

Elijah Wood isFrodo Baggins
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the White
Gandalf the White
Sean Astin isSamwise "
Samwise "
Liv Tyler isArwen Evenstar
Arwen Evenstar
John Rhys-Davies isGimli / Treebeard (voice)
Gimli / Treebeard (voice)
Billy Boyd isPeregrin "
Peregrin "

Film Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui HD Online Subtitrat de genul Aventuri cu regizorul Peter Jackson lansat in anul 2003, Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui Online Gratis Subtitrat durata de vizionare 252 minute.

Aragorn este dezvăluit ca moștenitor al regilor de demult în timp ce el, Gandalf și ceilalți membri ai frăției destrămate se luptă să salveze Gondorul de forțele lui Sauron. (Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui Online Subtitrat) Între timp, Frodo și Sam aduc inelul mai aproape de inima Mordorului, tărâmul stăpânului întunericului. (Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui Online Gratis Subtitrat)

Forţele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreţ nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină şi să-şi întâmpine destinul?
Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forţele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deşi sunt loiale, curajoase şi pasionale, forţele oamenilor – cu Eowyn şi cu Merry ascunşi printre ele – nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului.
Un sacrificiu imens însoţeşte fiecare victorie. În ciuda pierderilor uriaşe, Frăţia se avântă în cea mai importantă bătălie a vieţii lor, uniţi în scopul unic de a-l distrage pe Sauron şi de a-i da lui Frodo o şansă de a-şi realiza misiunea.
Călătorind pe tărâmuri străine, înşelătoare, Frodo trebuie să se bazeze din ce în mai mult pe Sam şi pe Gollum, în timp ce Inelul continuă să-i pună la încercare credinţa şi, în final, umanitatea.

SubtitrareSubtitrat in Romana
Titlu in romanaStăpânul inelelor: Întoarcerea regelui
IMDb Rating8.9 1,461,752 votes
TMDb Rating8.4 12351 votes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website