Bine ai venit pe 24HD.Ro

24hdianuarie 17, 2019Views 112

Bine ai venit pe 24HD.Ro ,un site simplu si usor de utilizat ! O filmoteca online de peste 500+ filme HD 720&1080 px . Pe site se adauga filme in mod regulat cel putin cate 30 de filme hd online saptamanal, nu aduagam filme care nu au o rezolutie si o claritate buna !

Dupa ce am cercetat cu atentie care este cea mai mare problema in domeniul filmelor online am ajuns la concluzia ca utilizatorii sunt asaltati cu tone de reclame care nici macar nu sunt relevante pentru acestia , tocmai din acest motiv la noi pe site nu veti vedea reclame abuzie , singurele reclame care apar sunt ale celor de la openload  locul unde materialele video sunt stocate , acele reclame sunt setate pe minimum , din pacate nu se pot dezactiva deoarece acestea sunt modul prin care openload isi acopera chieltuielile de mentenanta tinand cont ca serviciul oferit de ei este unul gratuit.

Filmele sunt structurate pe genuri cat si pe anii de lansare  , cautam sa adaugam descrieri cat se poate de relevante si la anumite filme putei vedea ca este adaugat un testimonial , acesta nu contine parerea official a staff-ului 24hd pur si simplu sunt comentarii de pe site-uri gen cinemagia.ro , imdb.com etc … fiind adaugate in scopul de a oferii utilizatorului  parerea celui care deja a vizionat filmul respectiv (un mic review).

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website